2015. november 21., szombat

Egy kvíz és más semmi


 Szeretem a kvízeket. Ezeket az online fellelhető, tét nélküli butaságokat, mert tudom, hogy semmi alapjuk sincs, és talán épp ezért, rendkívüli módon szórakoztatóak. Az elmúlt időszakban kiderült, hogy egy zseni vagyok, az agyam szinte földöntúli módon aktív, a szívem színe kék, egy igaz alfa vagyok,  és őrült tök is egyben. Erős, határozott személyiségem van, ugyanakkor magam lennék egy igazi főnix, és persze enyhén szociopata is - ezt amúgy is tudtam. Zeneként Bon Jovi: Livin' On A Prayer -ének felelek meg, a szexi kockákhoz vonzódom, és lekéstem a saját esküvőmet, mert "harmincévesen fogsz férjhez menni". A pletykák szerint ász vagyok, sőt, démon, megnyerő és meggyőző, meg még ezer másik dolog.
 Szóval igen, ezek azok, amiket nem veszek komolyan, valamiért mégis szívesen kattintgatok, és sokszor hangosan nevetek az eredményeken. Így aztán, amikor megláttam a Tudnál vegán életet élni? című csodát, egyszerűen muszáj volt rányomnom.

 A kérdések zöménél a kisebbik rosszat választottam, mert ugyan miért kéne lemondanom a sütiről? És ha valaki sonkát meg sajtot tett a kenyerére, akkor mi van? Meg különben is, ki mondta, hogy csak tofut ehetünk, és nincs több "sajtos" pizza? Ha valami biztos, akkor az az, hogy bárkiből lehet vegán. A dolgok fejben dőlnek el, és a legtöbb változás kicsiben kezdődik. Egy teszt sem mondhatja meg, ki vagy valójában, ahogy azt sem, mivé lehetsz. De talán lehetőséget nyújt egy kis mosolygásra. Ennyi a célja!
 No meg ha elbuknál a teszten, igazán ne vedd a lelkedre! Ugyanis annak dacára, hogy jómagam már majdnem két és fél éve vegán vagyok, kiderült, csak vegetáriánus életet tudnék élni! Hogy mik nem vannak?!


2 megjegyzés:

  1. Vicces eredmény. :D
    Én 10%-ban lennék vegán, amit nem igazán értek, de ha jól meggondolom, annyiban már most is az vagyok, hiszen eszek zöldséget és gyümölcsöt. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A 10% pont 10-zel több, mint a 0 :D De persze ez vicces. Pont olyan mint a paleo-vegán. :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...